Om mig

OM MIG

Jag heter Kerstin Rosenbom och är licensierad personlig tränare och licensierad kostrådgivare, med påbyggnadsutbildningar som Träning under graviditet, Kettlebell, Dynamisk rörlighet, Crosstraining, Styrka för löpare, Seniorträning, 3D Funktion- inom fot, knä, ryggrad, axelled samt certifierad mammamage tränare.


Jag har alltid tränat och vet att det är det är det som gör att min kropp är stark och håller för livets utmaningar.  Eftersom jag är mamma till två döttrar så vet jag hur kroppen känns under och efter graviditeten. Under min första graviditet kunde jag träna fram till 2 dagar innan förlossningen –wow vilken känsla- och var oförskämt pigg efter förlossningen. Den andra graviditeten gick jag in med helt andra förutsättningar och kunde nästan inte träna alls, jag hade kraftig foglossning och andra problem under hela graviditeten, jag var väldigt sliten efter förlossningen och det tog lång tid att bygga upp kroppen igen, men jag vet att det går, och att kontinuitet ger resultat. Ge aldrig upp!


Vintern 2016 så drog jag sönder mitt ena korsband i en skidolycka, vilket gör att jag har fått erfarenhet av rehabiliteringsträning och vikten att hålla igåg efter en skada, kroppen läker så otroligt mycket bättre då. Tidigare jobbade jag med ekonomi och satt därför på ett kontor tills jag för ett par år sedan gjorde slag i saken och utbildade mig till Personlig tränare, vilket jag aldrig ångrat. Att möta och lära känna mina klienter och vara med på deras förändringsresa är väldigt givande. Eftersom kosten går hand i hand med träning och det var efterfrågat bland mina kunder utbildade jag mig till kostrådgivare, jag äter för att må bra och hålla mig frisk.

Jag har utövat följande sporter: hästhoppning, volleyboll, löpning, triathlon och styrketräning. Numera löptränar jag för att kunna vara med i längre terrängmotionslopp, tränar 3D-träning för att bygga en funktionell kropp så att jag på bästa sätt kan klara de utmaningar som jag vill göra. Jag vill kunna åldras med en kropp som fungerar.


 


 

Välj den träningsform som passar just dig och boka nu