Mammaträning

MAMMA-TRÄNING


 

PT small group mamma 

 

 

 

Är du mamma och mammaledig och vill komma igång och träna? I den här gruppen jobbar vi framförallt med bäckenbotten/djup magmuskulatur men även rörlighet, styrka och kondition för hela kroppen som är anpassad till dig som fött barn och vill bygga upp en starkt funktionell kropp. Jag är mammamagecertifierad tränare, PT och uppdaterar mig med de senaste rönen inom återträning efter graviditet och har hållit många mammaklasser. Du tar med dig ditt barn under träningen. För de som vill känner jag igenom magen och kontrollerar diastas-magdelning. 

8 tillfällen, max 6 personer, 1300 kr!

 

Klicka på "Boka här" knappen så länkas du till bokamera.se

Välj Boka tid, PT, PT small group mamma och startdatum i kalendern, skapa ett konto med din mailadress. Boka, betalning sker direkt med kort vid anmälan.

 

 

Har du inte möjlighet att träna i grupp men ändå vill komma igång kan jag hjälpa dig med att kontrollera din mage och mäta om du har diastas, samt ge dig ett träningsprogram som är anpassat för dig som du kan använda hemma för att träna upp den djupa magmuskulaturen.

45 minuter, pris 595 kr. (Plats enligt överenskommelse i Älta) Köp i webshopen.

Prova kost-rådgivning

Kontakta mig
Email: kerstin@healthbyrosenbom.se

Telefon: 073-390 48 48

KERSTIN ROSENBOM


Licensierad personlig tränareJag heter Kerstin Rosenbom och är utbildad Licensierad personlig tränare och Licensierad Kostrådgivare, med påbyggnadsutbildningar som Träning under graviditet, Kettlebell, Dynamisk rörlighet, Crosstraining, Styrka för löpare, Seniorträning, 3D Funktion- inom fot, knä, ryggrad, axelled samt certifierad mammamage tränare.

Copyright @ All Rights Reserved