Kostrådgivning

KOSTRÅDGIVNING


Kosten är en otroligt viktig byggsten för att må bra. Vare sig du vill gå ned eller upp i vikt, bygga muskler eller bara må bra så spelar det stor roll vad du äter. Tillsammans skräddarsyr vi din kost så det passar dig, din vardagssituation och ditt mål.


En kostrådgivning består av ett första samtal på ca 30-45 minuter där jag ställer frågor för att få svar på varför du vill ändra din kost, hur du vill göra det. En del vill ha ett strikt program, andra vill kanske göra små förändringar i långsam takt, vi tar reda på vad som passar dig. Det är viktigt att ha ett realistiskt mål att jobba efter, då är det mycket lättare att nå sina mål. Om du vill mäter och eller väger jag dig för att vi ska få mätbara mål. I vissa fall vill jag ha en kostdagbok, då ber jag dig skriva en sådan under 2-3 dagar.


Efter vårt första möte kommer jag att ta fram en individuell kostplan som passar dig och dina mål. Vi träffas igen och jag går igenom kostplanen med dig så att du vet hur du skall använda den. (ca 15-20 min)


Efter ca 3 veckor gör jag en uppföljning för att se hur det går med din kost. Är det något vi behöver ändra/justera, håller du dig mätt eller går du hungrig hela tiden? I så fall ändrar vi och testar igen för att hitta det som passar dig!

KOST-RÅDGIVNINGKontakta mig
Email: kerstin@healthbyrosenbom.se

Telefon: 073-390 48 48

KERSTIN ROSENBOM


Licensierad personlig tränareJag heter Kerstin Rosenbom och är utbildad Licensierad personlig tränare och Licensierad Kostrådgivare, med påbyggnadsutbildningar som Träning under graviditet, Kettlebell, Dynamisk rörlighet, Crosstraining, Styrka för löpare, Seniorträning, 3D Funktion- inom fot, knä, ryggrad, axelled samt certifierad mammamage tränare.

Copyright @ All Rights Reserved